“Luminus staat synoniem voor een snelle en vriendelijke dienstverlening”

Brouwerij Haacht is nog een echte familiebrouwerij en behoort tot één van de belangrijkste investeerders in Belgisch horeca-vastgoed. “De panden die we beheren krijgen af en toe een nieuwe huurder, of komen wel eens leeg te staan”, vertelt Sonja Hofmans van het secretariaat van de commerciële afdeling van de brouwerij.

“Daar komt heel wat administratie aan te pas, bijvoorbeeld voor de energieaansluitingen.”

Op dat moment neem je contact op met Luminus?

Sonja: “Dat klopt, Luminus is onze vaste energiepartner, zowel voor elektriciteit als aardgas. Ik ben verantwoordelijk voor de leegstaande panden in Vlaams-Brabant en Limburg. Soms heb ik meerdere keren per week contact met de klantendienst, soms eerder sporadisch. Dat hangt af van het aantal panden dat vrijkomt.

Voor welke zaken doe je een beroep op de klantendienst?

Sonja: “Vooral om de administratie rond leegstand in orde te brengen, en voor opvolging van de facturatie. Af en toe gebeurt het dat een correctie nodig is op een factuur. Dat wordt dan steeds snel en vlot opgelost.”

Waarom kiezen jullie voor Luminus?

Sonja: “We zijn intussen al enkele jaren klant bij Luminus. Vooral op vlak van service biedt Luminus duidelijk een meerwaarde. In vergelijking met eerdere leveranciers krijg ik steeds snel reactie, en telkens op een heel vriendelijke manier. Ze denken ook met ons mee en zorgen telkens voor een correcte afhandeling. Onze vaste klantadviseur Leen Lenaerts heeft daar zeker een grote verdienste in!”

Ontdek hier wat Luminus kan betekenen voor jouw bedrijf.